07 334 10 80

dežurna številka izven uradnih ur

031 770 100

Osredotočamo se na njihovo dobro počutje

V veterinarski kliniki Jang opravljamo vse od rutinskih cepljenj pa do večjih operativnih posegov. Naša ekipa se zavezuje, da bo nudila strokovno veterinarsko oskrbo vaših hišnih ljubljenčkov.

V kliniki Jang ponujamo sledeče storitve za male živali.

Preventivni pregledi in cepljenja

Da bodo vaši štirinožni prijatelji zdravi, priporočamo občasne preventivne preglede, s katerimi preprečimo ali predvidimo morebitne zdravstvene spremembe. Opravljamo vse vrste zaščitnih cepljenj za pse in mačke, opravljamo pa tudi zakonsko predpisano vsakoletno cepljenje proti steklini.

Zaščitna cepljenja psov proti kužnim boleznim

Pse cepimo proti petim kužnim boleznim: pasji kugi, parvovirozi, leptospirozi, kužnemu hepatitisu in kužnemu kašlju. Cepljenje ni obvezno, vendar je priporočljivo zaradi vaše varnosti in zdravja vaših živali (za leptospirozo lahko zbolijo tudi ljudje).

Pregledi in zdravljenje bolnih živali

Opremljeni smo z lastnim laboratorijem za biokemijske in hematološke preiskave krvi, rentgenom in ultrazvokom,. Opravljamo citološke preiskave brisov in druge potrebne preiskave.. Naročite se na pregled, če opazite spremembe v obnašanju vašega ljubljenčka (poležuje, zavrača hrano, se noče igrati).

Kastracije, sterilizacija

Sterilizacija zavaruje živali pred nezaželeno brejostjo in jih obvaruje pred tumorji mlečne žleze in vnetjem maternice. Svetujemo, da se poseg opravi pred prvo gonitvijo (od 4.-5. meseca dalje). Zmanjša se agresivnost in možnost okužbe ter prenosa spolno prenosljivih bolezni (mačji AIDS in levkoza).

Kirurgija

Kirurški posegi na mehkih tkivih obsegajo preventivne sterilizacije in kastracije, odstranitve tumorjev ter posege v trebušni votlini. Kirurški posegi na trdih tkivih obsegajo večino ortopedskih operacij, ki jih izvaja izkušen veterinar, specialist ortopedije.

Zobozdravstvene storitve

V kliniki Jang opravljamo ultrazvočno čiščenje zobnega kamna, zdravljene parodontalne bolezni, puljenje zaostalih mlečnih zob in druge zobozdravstvene storitve.

Diete

V vsakem življenjskem obdobju vaših štirinožnih sopotnikov je za uravnovešeno prebavo in zdravje pomembna pravilna prehrana. Zato vam pomagamo pri sestavi posebnih diet za vaše štirinožne prijatelje.

Ko gre za življenje vaših ljubljenčkov, ne oklevamo

V kliniki Jang nujne primere sprejmemo takoj, zato nas pokličite na 07 334 10 80. Za nujne primere izven uradnega delovnega časa  nas pokličite na 031 770 100. Svetovali vam bomo kako ravnati v sili, prav tako pa boste prejeli vse potrebne napotke in navodila za nadaljnje ravnanje z vašim ljubljenčkom.

Našim strankam svetujemo kako ohraniti njihove ljubljenčke zdrave

V kliniki Jang posvečamo veliko skrb preventivi za ohranjanje zdravja vaših štirinožnih prijateljev. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali razrešiti vsa morebitna vprašanja, ki so povezana z zdravjem vaših živali.

Prehrana

Specialistične storitve zunanjih sodelavcev

V trgovini ponujamo kakovostne izdelke priznanih blagovnih znamk za pse, mačke in glodalce.  Lastnikom tudi svetujemo o primerni prehrani njihovih hišnih ljubljenčkov.

ORTOPEDIJA

Opravljamo specialistične nevrološke in ortopedske preglede, operacije opravlja izkušenj specialist ortopedije ter kirurg.

 

OFTALMOLOGIJA

Za vse specialistične preglede se je potrebno predhodno naročiti, operacije pa opravlja izkušen specialist oftalmolog.

Naročite se na pregled vaše živali s pomočjo spodnjega obrazca

Za naročanje na pregled je potrebno izpolniti vse spodnje podatke.

Vnesite spodnje podatke

JANG, veterinarska ambulanta d.o.o.,

Kandijska cesta 27,

8000 Novo mesto

 

T: 07 334 10 80,

F: 07 334 10 81

Trgovina Jang 08 200 53 60

Delovni čas

• od ponedeljka do petka: 8:00 do 19:00

• sobota: od 8:00 do 12:00

• nedelje, prazniki: na voljo le za nujne primere

Zasebnost in varnost

Klinika za male živali - Vse pravice pridržane © 2017 by LUXE

Prijavi se na e-novice Jang

dežurna številka izven uradnih ur

031 770 100

Sitemap

O nas

Osebje

Storitve

Nasveti

Muce

Psi

Trgovina